Stappen om Facebook Home op uw Android te installeren - geroot of niet-geroot

 We dachten dat we eindelijk zouden controleren waar al die ophef over ging toen Facebook Home beschikbaar werd gemaakt om te downloaden op Google Play. Sommigen van ons gingen naar Google Play en zochten naar Facebook Home, maar ontdekten dat ons apparaat niet compatibel was met dit "almachtige" programma. Een beetje meer onderzoek wees uit dat deze app momenteel alleen exclusief was voor geselecteerde apparaten: HTC One, One X, One X +, Samsung Galaxy Note 2, S3 en S4.


Maak je geen zorgen; uw ijver zal niet verloren gaan omdat XDA-ontwikkelaars er altijd zijn om u te helpen met dergelijke problemen. Theos0o, een XDA-ontwikkelaar, heeft technieken ontwikkeld voor het installeren van Facebook Home op elk Android-apparaat, geroot of niet-geroot. Ga je gang en volg deze stappen om je smartphone een beetje vervelend en raar te maken (sorry Facebook, maar je app is een beetje slecht):


1 Download de volgende bestanden:

* FacebookHome.rar

* fborca242.apk (Messenger-app)


2 Pak het .rar-bestand uit.


3 Installeer com.facebook.katana.apk (FB-app) en vervolgens com.facebook.home.apk (Home-app).


4 Installeer fborca242.apk


5 Open de instellingen van de Facebook-app en schakel Facebook home in


6 Daar ga je. Nu is je Android Facebook.


Opmerking: als uw apparaat bij het opstarten vastloopt als u een foutmelding krijgt, start u opnieuw op in herstel en wist u de Dalvik-cache.


Waarschuwing: de gemiddelde beoordelingen van Facebook home in Google Play zijn gedaald tot 2,3 ten opzichte van de 2,4 van vorige week. Bijna 50% van de gebruikers beoordeelde het met 1 ster en slechts 15% gaf het een 5-sterrenbeoordeling.


Nu je alles hebt gezien, volg je deze eenvoudige instructies om Facebook Home te de-installeren (of je smartphone te desinfecteren, zoals veel tech-schrijvers het zeggen) en je geweldige Android terug te eisen (beliebers en bestuurders, negeer dit alsjeblieft):


We hebben de stappen uitgelegd om Facebook Home op uw Android-geroot of niet-geroot te installeren. Als je nog steeds problemen hebt met het installeren van Facebook Home op je Android-geroot of niet-geroot. Gelieve op te met Facebook Contact Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Amazon


Voor meer informatie over Stappen om Facebook Home op je Android te installeren. Bel alstublieft Facebook telefoonnummer, zij zullen al uw problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?