Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?

 Kaspersky Antivirus Protection is een betrouwbare en uitgebreide beveiligingsoplossing die apparaatgebruikers in realtime situaties beschermt. Het verkleint de kans dat u een infectie oploopt telkens wanneer u verbinding maakt met internet. De beveiliging ervan voorkomt dat uw computer verbinding maakt met externe apparaten zonder deze eerst op virussen te controleren. De bescherming ervan zorgt voor alle beveiligingsaspecten met betrekking tot uw apparaat en de gegevens die erop zijn opgeslagen.


1 De teamingenieurs van Antivirus-Tech-Squad staan ​​proactief klaar om u te helpen bij het installeren van software en het detecteren en verwijderen van virussen. Lees de onderstaande instructies aandachtig door:

Controleer of de systeemdatum correct is ingesteld op uw computer.


2 Controleer of uw computer toegang heeft tot internet. Probeer hiervoor de Kaspersky Lab-website te openen. Als u geen toegang tot internet heeft, neemt u voor meer informatie contact op met uw internetprovider.


3 Reset de instellingen van Internet Explorer.


4 Controleer de beschikbaarheid van Kaspersky Lab-updateservers. Klik hiervoor op een van de links in de serveradreslijst. Als de serverpagina met succes is gedownload, zijn de Kaspersky Lab-servers toegankelijk.


5 Als u een firewall van derden of andere antivirussoftware op uw computer hebt geïnstalleerd die niet compatibel is met Kaspersky Antivirus, verwijdert u deze handmatig.


6 Zorg ervoor dat uw computer niet is geïnfecteerd:


7 Scan uw computer op virussen met een gratis Kaspersky Virus Removal Tool.


8 Maak Kaspersky Rescue Disk en voer er een volledige virusscan mee uit.


9 Probeer het product opnieuw te installeren. Afbeeldingsresultaat voor updateproblemen Kaspersky


Dit zijn dus alle stappen om updateproblemen in Kaspersky Antivirus te diagnosticeren. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het diagnosticeren van updateproblemen in Kaspersky Antivirus. Gelieve Bellen Kaspersky Klantenservice.


Voor meer informatie over het diagnosticeren van updateproblemen in Kaspersky Antivirus. Alstublieft Kaspersky Contact Nederland, zij lossen al uw problemen op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook