PayPal accepteert geen kaarten? Los het op met deze 4 stappen

 * PayPal is een uiterst betrouwbare online betalingsservice, maar er kunnen nog steeds problemen optreden.


* We zullen bijvoorbeeld bespreken wat u moet doen als PayPal een kaart niet accepteert.


* Als je meer wilt weten over deze betalingsservice, bezoek dan onze speciale PayPal Issues Hub.


* Bezoek onze Web Apps-pagina voor meer informatie over online services.


Kunt u uw geld niet beheren in PayPal? Schakel over naar de dienst!


Payoneer helpt u eenvoudig uw geld te beheren. Download deze app en neem veilig de controle over ovofour-betalingen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken waarvan u kunt profiteren:


1 Internationale betalingen binnen enkele minuten ontvangen


2 Snel en gemakkelijk uitbetaald krijgen op lokale rekeningen in USD, EUR, GBP, JPY, AUD, CAD & MX


3 Geld opnemen bij geldautomaten wereldwijd


Om PayPal maximaal te gebruiken, moet u uw bank- of betaalpas koppelen. U kunt nu geld overmaken van uw PayPal-rekening naar uw bankrekening en vice versa.


Meestal werkt het koppelen van een betaalpas perfect en zou je binnen enkele minuten klaar moeten zijn. Sommige PayPal-klanten kunnen echter geen creditcard gebruiken. Als u geen betaalpas aan uw PayPal-rekening kunt koppelen, volgt u onderstaande stappen.


Waarom accepteert PayPal mijn betaalpas niet?


1. Zorg ervoor dat de kaartgegevens correct zijn.

Controleer eerst en vooral of al uw bankpasgegevens correct zijn. Controleer voordat u verdergaat of de betaalpas die u gebruikt, wordt ondersteund en of u het juiste factuuradres, de vervaldatum en de beveiligingscode heeft ingevoerd.


alle gegevens moeten overeenkomen met de gegevens van uw bank. Houd er rekening mee dat u alleen Visa-, MasterCard- en American Express-betaalpassen kunt gebruiken. De iteraties van sommige Visa- of MasterCard-betaalpassen werken niet met PayPal als ze alleen de lokale valuta ondersteunen.


2. Gebruik een PayPal-alternatief


PayPal is niet de enige service in zijn soort op de markt, dus als het geen optie is om het te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat niet alles verloren gaat. Als u besluit een andere provider te gebruiken, zorg er dan voor dat deze minstens zo goed is als, zo niet beter dan PayPal.


Revolut is een mogelijkheid die perfect bij de rekening past en consumenten financiële flexibiliteit biedt op een manier die maar weinig andere diensten kunnen.


U kunt de app direct gaan gebruiken nadat u een account heeft aangemaakt met uw echte inloggegevens. Je ontvangt als bonus ook een fysieke Revolut-kaart zonder extra kosten.


U kunt geld naar andere gebruikers sturen, geld van uw bankrekening ontvangen, online betalingen doen, aandelen verhandelen en bitcoin op verschillende manieren gebruiken.


3. Zorg ervoor dat het saldo van de pinpas minimaal 2 USD of EUR is


Dit is behoorlijk significant. Tijdens het registratieproces brengt PayPal 1 USD in rekening om ervoor te zorgen dat de beschikbare betaalpas actueel is. Zodra PayPal de pinpas succesvol heeft gekoppeld, wordt het bedrag teruggestort op uw bankrekening.


Zorg er daarom voor dat u ten minste 1 USD beschikbaar heeft, maar vanwege de wisselkoersen (als u een andere valuta gebruikt), raden we aan om ten minste $ 2 te hebben.


4. Verwijder de betaalpas van andere rekeningen


Belangrijk is dat je de betaalpas ontkoppelt van andere PayPal-rekeningen als je deze hebt gekoppeld. Met PayPal kan één kaart uitsluitend op één rekening worden gebruikt.


Ten slotte kunt u de klantenservice van PayPal bellen en uw probleem uitleggen. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat ze behoorlijk nuttig zijn. Op de officiële ondersteuningswebsite kunt u contact met hen opnemen.


In de sectie Opmerkingen hieronder kunt u ons ook informeren over eventuele alternatieve opties die u hebt geprobeerd.


We hebben uitgelegd als PayPal geen kaarten accepteert, los dit dan op met deze 4 stappen. Als u nog steeds problemen heeft met PayPal die geen kaarten accepteert. Alstublieft bel PayPal Klantenservice Nederland Technici zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met de PayPal-klantenservice.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?