Hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen: alles privé maken

 Facebook, als een van de eerste sociale-mediaplatforms, heeft aangetoond dat het de privacy van zijn gebruikers belangrijker vindt dan al het andere. De website heeft, zoals beloofd, een Facebook Profile Lock-functionaliteit uitgebracht voor zijn gebruikers in India. Hierdoor konden gebruikers hun profiel volledig geheim maken.


Facebook is begonnen met het uitrollen van de functionaliteit in een aantal landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Bangladesh.


Door een toename van het aantal gevallen van identiteitsdiefstal hadden Facebook-gebruikers een functie nodig om hun persoonlijke informatie te beschermen. Vooral vrouwen, die vaak het slachtoffer zijn van laster en oplichting op Facebook, hadden de tool nodig om hun profielen te beveiligen.


Iedereen die geen Facebook-vriend is, kan je profielafbeelding, video's of andere inhoud niet zien, downloaden of delen nadat je deze functie hebt ingeschakeld. Maar nu is er een uitgebreidere maatregel in de vorm van deze slotprofielfoto naar voren gekomen die belooft veel meer privacybescherming te bieden.


In dit artikel zullen we licht werpen op het gebruik van de functie in de diepte:


Uw Facebook-profiel vergrendelen in de Android-app


Volg deze stappen om uw Facebook-profiel op Android te vergrendelen:


1.Open de Facebook-app.


2.Tik op Meer onder Je profielfoto.


3.Tik op Profiel vergrendelen.


4.Klik op 'Uw profiel vergrendelen' om de selectie te bevestigen.


Houd na het inschakelen van deze functie één ding in gedachten: u kunt niets als openbaar plaatsen. Vanaf dit punt kunnen alleen je vrienden je berichten zien.


Wat betekent een Facebook-profiel voor mijn privacy?


Het belang van een Facebook-profielvergrendeling voor uw Facebook-privacy kan niet genoeg worden benadrukt. U kunt ervoor zorgen dat niemand uw persoonlijke gegevens, profielfoto of biografie steelt door deze optie in te schakelen.


U kunt gerust zijn, wetende dat alleen uw Facebook-vrienden en personen die u vertrouwt, toegang hebben tot deze informatie. Niemand anders. Zelfs als je meer dan twee jaar geleden een foto openbaar hebt gepost, wordt deze automatisch privé met de activering van deze functie.


Facebook heeft deze maatregel genomen om ervoor te zorgen dat mensen voldoende tools en middelen hebben om hun privacy te beschermen tegen hackers en stalkers.


Dit zijn dus alle stappen Hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen, alles privé kunt maken. Als je nog steeds problemen hebt Vergrendel je Facebook-profiel: maak alles privé. Gelieve op met neem Facebook contact  Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.


Voor meer informatie over hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen. Maak alles privé. Bel alstublieft Facebook telefoonnummer, zij zullen al uw problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?