Hoe u uw Facebook Portal TV instelt en gebruikt voor videochats

 Als u een Portal TV van Facebook bezit, kunt u deze als volgt instellen en gebruiken voor videochats met familie en vrienden.


Door de uitbraak van COVID-19 is videochatten steeds populairder geworden. Toen er beperkingen werden gesteld aan fysieke bijeenkomsten om het coronavirus te beperken, werden sociale scheiding en isolatie de norm in de nasleep van de pandemie.


Dankzij videotechnologie konden we de personen die voor ons belangrijk waren observeren en ermee in contact komen. Terwijl de wereld langzaam weer normaal wordt, zijn videogesprekken hier om te blijven, waarbij individuen tijd blijven besteden aan videogesprekken met hun dierbaren.


In dit artikel leggen we uit hoe je een Facebook Portal TV instelt en gebruikt voor videochats met familie en vrienden...


Waarom videochatten op een tv?


Smartphones zijn ontegensprekelijk de meest populaire apparaten voor videochats. Door hun draagbaarheid zijn ze gemakkelijk en gemakkelijk mee te nemen. De gebruikerservaring van videochatten op een smartphone schiet op sommige vlakken echter te kort.


Als u videochat op uw telefoon, houdt u de telefoon waarschijnlijk met uw hand vast. De nabijheid van de camera van de telefoon is niet flatterend voor je gezicht, omdat je gezicht hierdoor groter lijkt.


Je telefoon of tablet te lang vasthouden tijdens videochatten is ook een probleem. Na een paar minuten zul je waarschijnlijk moe worden.


Heeft u een telefonische vergadering? Het scherm van uw telefoon is waarschijnlijk zo klein, omdat de deelnemers aan het gesprek er te klein uitzien.


Videochatten op een tv helpt u de bovengenoemde uitdagingen te voorkomen en verbetert uw videochatervaring.


Groepsconferentiegesprekken voeren is veel leuker op een tv, omdat je de mensen met wie je aan het chatten bent duidelijk kunt zien vanwege de grootte van het scherm.


Als u tijdens een videogesprek grote afbeeldingen van uw familie, vrienden en/of collega's op het tv-scherm hebt staan, ontstaat er een illusie van nabijheid.


Wat is de Facebook Portal TV?


De Portal TV is een slim product van Facebook waarmee je vanuit je luie stoel op tv kunt videobellen. Als uw vrienden en familie de Portal TV niet hebben, kunt u ook met hen videochatten vanaf hun smartphones en tablets via WhatsApp of Messenger.


Om de gebruikerservaring tijdens gesprekken te verbeteren, heeft de Portal TV een ingebouwd slim geluid dat uw stem projecteert en achtergrondgeluiden vermindert voor een helder geluid.


Hoewel u persoonlijke één-op-één chats kunt hebben met uw goede vrienden en familie, is er ruimte voor u om met maar liefst 50 mensen te chatten in Messenger Rooms.


Gesprekken op de Portal TV zijn levendig, waarbij de camera automatisch meedraait en zoomt om beweging op het scherm te creëren. Het houdt ook iedereen in beeld via de automatische camera-aanpassing.


Privacy heeft prioriteit op de Portal TV. Geen zin om de camera of microfoon te gebruiken? U kunt een van beide of beide uitschakelen. Alle oproepen zijn versleuteld om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.


De Portal TV biedt u aanvullende diensten op basis van uw abonnementscategorie.


Videogesprekken voeren op de Facebook Portal TV


Het hebben van een Facebook- of WhatsApp-account is een vereiste voor het gebruik van Portal TV. Als je er geen hebt, kun je een Facebook-account openen of je aanmelden bij WhatsApp met een geldig telefoonnummer.


Uw Portal TV aansluiten


1 Sluit de voedingsadapter en de HDMI-kabel aan en sluit vervolgens de voedingsadapter aan op een elektrische bron. Uw tv wordt ingeschakeld.


2 Sluit de HDMI-kabel aan op uw tv. Gebruik HDMI1 voor de beste resultaten.


3 Selecteer de ingang nadat u uw tv hebt ingeschakeld.


De juiste plek vinden voor uw Portal TV


1 Plaats uw Portal TV dicht bij uw tv, erop of eronder, op een vlakke ondergrond.


2 Plaats uw Portal TV niet te dicht bij een luidspreker of soundbar.


3 Uw Portal TV wordt geleverd met Dolby Atmos-geluid. Voor effectief gebruik is Dolby Atmos-gecodeerde streaming-inhoud en een compatibel audiosysteem vereist.


Uw Portal TV bovenop uw TV monteren


Uw Portal TV heeft twee clips.


1 Open de grote clip en de kleine clip.


2 Plaats de voorste clip van uw Portal TV voorzichtig tegen de voorkant van uw TV.


3 Druk tegelijkertijd de achterste clip van uw Portal TV tegen de achterkant van uw tv-frame en de voorste clip van uw Portal TV tegen de voorkant van uw tv-frame.


4 Druk de achterste clip van uw Portal TV tegen de achterkant van uw TV voor een stevige grip.


Uw afstandsbediening instellen


1 Verwijder het plastic batterijlipje aan de achterkant van uw afstandsbediening.


2 Druk op Selecteren op de middelste knop. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.


Uw taal selecteren en verbinding maken met wifi

Portal TV Augmented Reality


Nadat u uw Portal TV hebt aangesloten zoals hierboven beschreven, volgt u de onderstaande instructies op het scherm om de installatie te starten.


1 Navigeer naar Taal en selecteer uw voorkeurstaal.

Tik op Volgende.

2 Selecteer het Wi-Fi-netwerk van uw voorkeur en voer uw Wi-Fi-wachtwoord in.

3 Tik op Deelnemen > Volgende > Doorgaan.


Als de software op uw Portal TV niet up-to-date is, moet u de nieuwste versie downloaden. Mogelijk moet u uw Portal TV opnieuw opstarten om door te gaan met de installatie.


Een naam kiezen voor uw Portal TV en inloggen met Facebook of WhatsApp


U kunt een van de opties in het menu selecteren of doorgaan met het maken van een aangepaste naam voor uw Portal TV. Tik op Aangepast om een ​​naam naar keuze te maken.


Je wordt gevraagd om in te loggen via Facebook of WhatsApp. Selecteer een van beide en tik op Volgende. Volg de instructies om je Facebook- of WhatsApp-account te koppelen.


Zodra u uw Portal TV hebt verbonden met uw Facebook- of WhatsApp-account, is deze klaar voor gebruik. Uw favoriete contacten toevoegen, Alexa verbinden met uw Portal TV, uw Facebook-foto's weergeven en videochatten met mensen die u kent, zijn slechts enkele van de functies die u kunt uitproberen.

Spraakopdrachten voor Facebook-portal die u moet kennen


Hier leest u hoe u spraakopdrachten kunt gebruiken om oproepen te plaatsen, beantwoorden en ophangen op uw Portal.


Als je wilt bellen, zeg je 'Hey Portal, bel (vul de naam van de contactpersoon in)'.


Zeg 'Hey Portal, antwoord' om een ​​oproep te beantwoorden.


Als je een gesprek wilt beëindigen, zeg je 'Hey Portal, hang op'.


Sterkere relaties opbouwen door verbinding te maken op het grote scherm


Zelfs als ze ver weg zijn, kan videochatten met familie en vrienden op het grote scherm ervoor zorgen dat u zich dichter bij hen voelt. Je kunt hun uitdrukkingen en gezichten zien alsof ze recht voor je staan.


De Portal TV van Facebook helpt mensen inderdaad bij het versterken van hun band met vrienden, familie en/of collega's. Ook als er een pandemie gaande is.


Dit zijn dus alle stappen, hoe u uw Facebook Portal TV instelt en gebruikt voor videochats. Als je het probleem nog steeds ziet, kun je hulp zoeken bij Facebook Contact Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?