Hoe u kunt voorkomen dat meldingen van Facebook-pagina's uw profiel overbelasten

Een irritante ping in het midden van een vergadering of een onaangenaam bericht tijdens het wachten op een cruciale tekst - dergelijke vervelende omstandigheden zijn synoniem geworden met Facebook-meldingen. En als je een paginabeheerder bent, vermenigvuldigt de horror zich.


We willen die schattige foto's van je verliefdheid of die tot nadenken stemmende berichten van je vrienden niet missen, dus ze helemaal uitschakelen is geen optie. Aan de andere kant zal het inperken of uitschakelen van de waarschuwingen van uw Facebook-pagina u de broodnodige ontspanning bieden.


Om Facebook te laten weten dat je niet elke dag zoveel meldingen wilt zien, kun je een paar instellingen aanpassen.


U kunt de meldingen aanpassen aan verschillende categorieën tot een bepaalde tijdslimiet of u kunt alle meldingen van een of meerdere pagina's die u beheert volledig blokkeren.


Laten we eens kijken hoe beide kunnen worden gedaan.


PAS MELDINGEN AAN VOOR EEN ENKELE PAGINA


Stap 1.

Ga naar de pagina die je beheert en klik op Instellingen rechtsboven in het scherm.


Stap 2.

Selecteer op de volgende pagina Meldingen in de zijbalk aan de linkerkant.


Stap 3.

U ziet dan de instellingen voor meldingen voor uw pagina. Merk op dat het standaard is geselecteerd voor de optie waar je 'Ontvang een melding elke keer dat er activiteit is op je pagina of een belangrijke pagina-update'.


Als u met een interval van 12 of 24 uur meldingen wilt ontvangen die alleen de activiteit op uw pagina gedurende die tijd bevatten, selecteert u de tweede optie. De derde optie schakelt eenvoudig alle meldingen voor die pagina uit.


STOP MELDINGEN VOOR MEERDERE PAGINA'S

Als u veel pagina's beheert, is het belangrijk om de meldingen voor sommige ervan enige tijd te stoppen. Hier leest u hoe u meldingen kunt stoppen voor meerdere pagina's die u beheert.


Stap 1.

In de rechterbovenhoek van uw Facebook-startpagina ziet u een pijl-omlaag. Klik erop om een vervolgkeuzemenu te vinden. Klik in de opties op Instellingen.


Stap 2.

Op de volgende pagina ziet u de optie Meldingen in de zijbalk.


Stap 3.

U vindt de instellingen voor meldingen op de volgende pagina. Selecteer in de lijst Bewerken naast de optie Op Facebook.


Stap 4.

U vindt dan een lange lijst met opties. Zoek de optie Pagina's die u beheert, druk op Bewerken.

Stap 5.

Er verschijnt een pop-up met alle pagina's die u beheert. Klik op de Aan/Digest/Uit-knop naast de pagina van uw keuze. Selecteer de optie die u voor de pagina wilt instellen. U kunt hetzelfde ook doen met de andere pagina's in de lijst.


Op deze manier kunt u meldingen van pagina's die u beheert beheren en stoppen.


EEN ZUCHT VAN OPLUCHTING!

Deze methoden zijn voor mij erg handig gebleken en ik heb minder meldingen ontvangen dan voorheen. Het neemt echt een enorme belasting van je telefoon en geestruimte.



We hebben uitgelegd hoe u kunt voorkomen dat meldingen van Facebook-pagina's uw profiel overbelasten. Als je nog steeds problemen hebt om te voorkomen dat Facebook-paginameldingen je profiel verdringen. Gelieve Neem dan op met Facebook contact Nederland.


Voor meer informatie over hoe u kunt voorkomen dat meldingen van Facebook-pagina's uw profiel verdringen. Gelieve bel Facebook telefoonnummer, zij zullen al uw problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?