Hoe u de exacte datum kunt vinden waarop u uw Facebook-account hebt gemaakt

 Benieuwd naar de exacte datum waarop je je Facebook-account hebt aangemaakt? Hier zijn verschillende methoden om te proberen.


Wil je weten wanneer je Facebook-account voor het eerst is aangemaakt? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Facebook heeft zijn eigen mechanisme om je te helpen je lidmaatschapsdatum te vinden, en er zijn nog een paar opties.


Elke methode heeft een verschillende nauwkeurigheid. Dus afhankelijk van de toegang die je hebt (of je wel of geen toegang hebt tot je Facebook-account), gebruik je een van deze volgende methoden om je Facebook-lidmaatschapsdatum te vinden...


Vind de exacte datum waarop u uw Facebook-account hebt gemaakt


Als u kunt inloggen op uw Facebook-account, is er een sectie op de site die u vertelt wanneer u uw account hebt gemaakt. Dit is de beste manier om de Facebook-lidmaatschapsdatum te vinden, omdat dit het meest nauwkeurige antwoord geeft.


Zo gebruikt u deze methode:


1 Open Facebook in uw favoriete browser op uw computer. Log in op je account als je dat nog niet hebt gedaan.

2 Nadat u bent ingelogd, klikt u op het pictogram met de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van de site en selecteert u Instellingen en privacy.

3 Kies Instellingen in het menu dat wordt geopend.

4 De hoofdinstellingenpagina van Facebook verschijnt. Klik op deze pagina in de linkerzijbalk op de optie Uw Facebook-informatie.

5 Er verschijnen verschillende nieuwe opties in het rechterdeelvenster. Klik op Weergeven naast Toegang tot uw gegevens.

6 Selecteer op het volgende scherm, onder het gedeelte Uw gegevens aan de linkerkant, Persoonlijke gegevens.

7 Kijk in het rechterdeelvenster naar het gedeelte Aanmaakdatum van uw account. In dit gedeelte wordt de exacte datum weergegeven waarop u uw Facebook-account hebt gemaakt.


De welkomst-e-mail van Facebook gebruiken om uw lidmaatschapsdatum te vinden


Wanneer u zich aanmeldt voor een account op Facebook, stuurt de site u een bevestiging en een welkomstmail. Als je toegang hebt tot het e-mailaccount dat je hebt gebruikt om het Facebook-account te maken, kun je de welkomst-e-mail vinden en dat zou je je lidmaatschapsdatum moeten vertellen.


Om deze methode te gebruiken, opent u de inbox van uw e-mailaccount. Plaats uw cursor in het zoekvak en zoek naar trefwoorden zoals Welkom bij Facebook, Facebook-registratiebevestiging, enzovoort.


Wanneer u de Facebook-e-mail vindt waarin u wordt gevraagd om uw e-mailadres te bevestigen of waarin instructies worden gegeven om met Facebook aan de slag te gaan, moet de datum van die e-mail de aanmaakdatum van uw Facebook-account zijn.


Dit is de beste methode als je geen toegang meer hebt tot je Facebook-account, of als je onlangs je account hebt aangemaakt en de welkomstmail dus gemakkelijk toegankelijk is.


Vind uw deelnamedatum op Facebook met behulp van een profielfoto


Facebook vraagt ​​je meestal om een ​​profielfoto te uploaden zodra je klaar bent met het aanmaken van een account. Dit betekent dat de uploaddatum van je profielfoto de datum moet zijn waarop je je account hebt aangemaakt.


Dit is echter niet altijd het geval. Sommige mensen uploaden liever geen profielfoto en daarom werkt deze methode niet voor hen.


Als je echter nog steeds een globaal idee wilt krijgen van wanneer je je Facebook-account hebt gemaakt, gebruik dan de volgende stappen om dat te doen:


1 Open Facebook in de webbrowser van uw computer.

2 Klik op Facebook bovenaan op uw naam om uw profielpagina te openen.

3 Selecteer Foto's op uw profielpagina.

4 Zoek en klik in het scherm Foto's op de optie Albums. Hiermee kunt u uw Facebook-fotoalbums bekijken.

5 Klik op Profielfoto's op het albumscherm om uw album met profielfoto's te openen.

6 Zoek de oudste profielfoto in dit album. Tenzij je heel veel profielfoto's hebt geüpload, zou je geen problemen moeten hebben om naar de oudste foto te gaan.

7 Wanneer je oudste profielfoto op volledig scherm wordt geopend, controleer je rechts van de foto de datum van de upload.


Vind de datum waarop u uw Facebook-account hebt gemaakt


De hierboven besproken methoden zouden u moeten helpen erachter te komen wanneer uw Facebook-account is gemaakt als u dit ooit moet weten. Houd er rekening mee dat verschillende benaderingen een verschillende mate van nauwkeurigheid hebben; Gebruik indien mogelijk de eerste benadering.


Dit zijn dus alle stappen, hoe u de exacte datum kunt vinden waarop u uw Facebook-account hebt gemaakt. Als je nog steeds problemen hebt met het vinden van de exacte datum waarop je je Facebook-account hebt gemaakt. Bel a.u.b. Facebook telefoonnummer. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?