Hoe speel je Facebook Messenger verborgen voetbalspel

 Print geheime voetbalgame [dropcap] op Facebook, Twitter, Pinterest en e-mail dropcap]F[/dropcap] Facebook heeft de laatste tijd een upgrade uitgevoerd en zelfs een hele reeks nieuwe functies toegevoegd. De aanpassingen van Facebook mogen ons niet verbazen. Sterker nog, ze kunnen hun software voordelig aanpassen en hun consumenten blij maken. Updates worden meestal uitgevoerd om verschillende problemen op te lossen en bevatten altijd nieuwe functies. Het is nog geen paar maanden geleden dat Facebook een Verborgen Basketbalspel uitbracht, daarvoor introduceerde het een geheim schaakspel en nu heeft Facebook een nieuw geheim Verborgen Voetbalspel uitgebracht.


De minigame wordt, geloof ik, uitgebracht ter herdenking van Euro 2016 en de Copa América. Dit spel is in wezen een gecomputeriseerde versie van Keepie Uppie of, om het anders te zeggen, 'de voetbal in de lucht houden'. In tegenstelling tot een basketbalspel, is er geen duidelijk doel om in dit spel na te streven.


Hoe Hidden Soccer Game te spelen:


1 Eerst moet u uw messenger-applicatie op uw Android-smartphone of uw iPhone bijwerken.


2 Start de messenger-toepassing.


3 Nu moet je voetbalemoji naar je vriend of iemand anders in de chat sturen.


4 Zodra je het hebt verzonden, hoef je alleen maar dubbel op je voetbal te tikken en je spel begint.


Geniet van het voetbalspel en je hoogste score wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van het scherm. Blijf gewoon op het scherm tikken en probeer de bal in de lucht te houden. Wanneer je de bal in de lucht houdt, verschijnt er een emoji om je aan te moedigen, zoals opgeheven handen, duimen omhoog en gebalde biceps, en als je de bal verliest, verschijnt er een droevige emoji.


Wanneer je het spel hebt voltooid, wordt je High Score gedeeld met je vriend en kun je terugkeren naar het spel door nogmaals op de afspeelknop te tikken. Als gevolg hiervan kunnen we concluderen dat dit een vrij eenvoudig spel is dat verborgen is in Messenger.


Naarmate het EK 2016 en de Copa América plaatsvinden, denk ik dat dit verborgen voetbalspel aan populariteit zal winnen onder voetballiefhebbers. Het is ook handig voor mensen die wachten op een reactie of saaie vrienden hebben, omdat ze de tijd kunnen doden door dit spel te spelen en nieuwe records te behalen.


Dus, wat vind je van de geheime voetbalwedstrijd op Facebook Messenger? Vertel ook in de opmerkingen hieronder het land dat u steunt, uw ervaring en uw hoge score.


We hebben uitgelegd hoe je Facebook Messenger Hidden Soccer Game kunt spelen. Als je nog steeds problemen hebt met het spelen van Facebook Messenger Hidden Soccer Game. Alstublieft Facebook contact Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Amazon.


Voor meer informatie over het spelen van Facebook Messenger Hidden Soccer Game. Bel alstublieft Facebook telefoonnummer, zij zullen al uw problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?