Hoe Facebook voor Android-meldingen uit te schakelen (ook voor bepaalde vrienden uitschakelen)

 Je herinnert je misschien dat ik niet één, maar twee van deze apparaten bezit uit mijn stuk over het synchroniseren van spelvoortgang op Android. Veel meldingen waren een ergernis voor mij als gevolg van het hebben van meerdere apparaten. Mijn beide apparaten hebben me op de hoogte gesteld wanneer ik een nieuwe melding, vriendschapsverzoek of bericht op Facebook ontving. Na een tijdje wordt het vervelend.


Als het op veel meldingen aankwam, waren Gmail, Google+ en Facebook de drie lastigste apps, en ik was niet bereid genoegen te nemen met het verwijderen van de apps op een van deze apparaten. Dus om te beginnen ga ik vandaag proberen Facebook-meldingen op Android uit te schakelen.


Zelfs als je niet meerdere Android-apparaten hebt, hoef je niet weg te trekken. In dit bericht laten we je niet alleen zien hoe je alle meldingen kunt dempen, maar ook over het uitschakelen van berichtmeldingen van individuele vrienden die je wilt negeren.


Dus laten we beginnen...


DEMP ALLE MELDINGEN


Het eerste dat we zullen zien, is het dempen van alle meldingen van Facebook op Android. Als u Jelly Bean op uw apparaat gebruikt, kunt u de app-lademelding voor de Facebook-app rechtstreeks uitschakelen vanuit de Android-instellingen. We hebben in een van onze eerdere artikelen al gezien hoe het moet.


Als uw apparaat de Jelly Bean-upgrade nog niet heeft ontvangen, moet u deze meldingen uitschakelen via de instellingen van de Facebook-app.


Open Facebook voor Android op uw apparaat en klik vervolgens op Instellingen in het in-app-menu. Scrol naar de onderkant van de pagina om de optie Melding te vinden. Selecteer eenvoudig die optie als u alle waarschuwingen van de app (opmerkingen, prikbordberichten, berichten, enzovoort) wilt uitschakelen.


Als u echter alleen specifieke berichten wilt uitschakelen, zoals berichten en prikbordberichten, moet u de juiste instellingen uitschakelen. Je kunt er ook voor kiezen om alle meldingen actief te houden, maar ze te dempen of ze gewoon op trilalarm te houden. Als u klaar bent, klikt u op de terugknop om de instellingen op te slaan.


Zo kan men alle of enkele specifieke meldingstypes uitschakelen. Laten we nu eens kijken hoe u berichtmeldingen van bepaalde vrienden kunt uitschakelen.


MELDING VAN SPECIFIEKE VRIENDEN DEMPEN


Om toegang te krijgen tot het Facebook-navigatiepaneel, opent u de app en tikt u op de knop met drie lijnen in de linkerbovenhoek. U kunt gemakkelijk van de ene sectie naar de volgende gaan door dit paneel te gebruiken. Om een contact te blokkeren, gaat u naar de bovenkant van het scherm en tikt u op het zoekvak. Typ de naam van de persoon die u wilt blokkeren. Om de muur van een vriend te openen, tikt u op zijn naam in de weergegeven zoekresultaten.


Om het tabblad Berichten te openen, tikt u op de berichtknop op zijn muur. Je kunt het chatvenster openen door op de berichtenknop te drukken tussen meldingen en nieuwe vriendschapsverzoeken als je onlangs met die persoon hebt gechat.


Er moet nu op de informatieknop in de rechterbovenhoek worden getikt. Hier kunt u de meldingen van het gesprek uitschakelen. U kunt de meldingen permanent uitschakelen of voor een bepaalde periode dempen. Als je voor een beperkte tijd gaat, worden de meldingen automatisch ingeschakeld voor die vriend nadat de tijd om is.


CONCLUSIE


Dus dat is hoe je Facebook-meldingen op Android kunt uitschakelen en ze kunt beperken tot slechts een van je meerdere Android-apparaten (als je er meer dan één hebt). Ik hoop dat deze informatie nuttig is. Ik weet zeker dat veel mensen het tweede deel van het bericht over het dempen van waarschuwingen van specifieke contacten nuttig zullen vinden. Hebben we tenslotte niet allemaal zulke vrienden op Facebook?


Dit zijn dus alle stappen om Facebook voor Android-meldingen uit te schakelen (ook voor bepaalde vrienden). Als je nog steeds problemen hebt om Facebook voor Android-meldingen uit te schakelen. Alstublieft bel Facebook-nummer.


Voor meer informatie over het uitschakelen van Facebook voor Android-meldingen. Alstublieft Facebook contact nederland, zij zullen al uw problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?