Hoe Facebook Android-app-crash te repareren

 Je kijkt naar een fantastische video op Facebook als je app ineens crasht. Om twee redenen zul je woedend zijn. Om te beginnen verschijnt die video niet meer op je tijdlijn. Ten tweede heb je geen idee hoe je de software moet repareren. Maak je geen zorgen. Dit technische recept laat je zien hoe je de crash van de Facebook-applicatie van je Android-telefoon kunt oplossen.


Een gedetailleerde gids over het repareren van Facebook Android APK is beschikbaar op Tech-Recipes. U kunt kiezen uit de verschillende mogelijkheden die wij u presenteren.


AOpnieuw opstarten

De eerste optie is om de telefoon opnieuw op te starten. Druk gewoon op de aan / uit-knop van je Android-telefoon. Er verschijnt een menu. Klik op de optie reboot/restart. Dit zal hoogstwaarschijnlijk uw applicatiecrash oplossen. Het herstarten van je Android-telefoon lost de problemen met het crashen van de applicatie vele malen op.


BUitloggen

De volgende optie is om uit te loggen bij uw Facebook-applicatie. Probeer na het uitloggen van de applicatie opnieuw in te loggen. Gebruik uw gebruikers-ID om in te loggen. Dit kan u ook helpen de crash-applicatie op uw Android-telefoon te repareren.


CUpdate

U kunt ook proberen de Facebook-applicatie bij te werken. Op deze manier wordt het opgelost als de toepassing een bug tegenkomt. Controleer in Google "Play Store" op updates van de Facebook-applicatie. Installeer de update direct. Het zal de applicatiecrash oplossen.


DVerwijderen

Een ander alternatief is om de applicatie te verwijderen. Probeer na het verwijderen van de applicatie deze opnieuw te installeren. Met deze methode wordt de Facebook-applicatie van de Android-telefoon verwijderd. Door het opnieuw te installeren, wordt de nieuwste versie van de applicatie opnieuw gedownload. Voer uw inloggegevens in de applicatie in. Dit zal de applicatiecrash oplossen.


EEnergiebesparende modus

Mogelijk hebt u de energiebesparende modus ingeschakeld. Deze modus voorkomt dat de energieverbruikende toepassingen worden uitgevoerd. Als u deze modus uitschakelt, wordt de crash van de toepassing verholpen. Ga hiervoor naar de instellingenoptie van je telefoon. Zoek de energiebesparende modus en schakel deze uit.


U kunt de applicatiecrash eenvoudig oplossen door de bovengenoemde stappen te volgen.


Hier is een korte handleiding over hoe u de crash van de Facebook-toepassing op uw Android-telefoon kunt oplossen.


Hoe de Facebook Android-app te repareren


Volg onderstaande stappen


1Start de telefoon opnieuw op:


2Uitloggen van de applicatie:


3Wis de cache van de Facebook-app:


4Update de Facebook-applicatie:


5Installeer de Facebook-applicatie opnieuw:


6Schakel de energiebesparende modus uit.


Dit zijn dus alle stappen om Facebook Android-app-crash te repareren. Als je nog steeds problemen hebt om Facebook Android App Crash te repareren. Alsjeblieft Neem op met Contact  Facebook Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.


Voor meer informatie over het oplossen van Facebook Android App Crash. Alsjeblieft Bellen Facebook Nummer, zij zullen al je problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?