Hoe Facebook-account permanent te verwijderen met uw Android-apparaat?

 Facebook heeft sociale media al meer dan een decennium naar een nieuw niveau getild. Facebook is de meest bezochte website op internet, met meer dan 1 miljard gebruikers van over de hele wereld. Sinds de oprichting hebben de oprichters en functionarissen van Facebook beweerd dat de kolos van de sociale-mediawebsite uitsluitend voor het goede is, dat wil zeggen dat mensen over de hele wereld verbinding kunnen maken. Afhankelijk van hoe mensen iets gebruiken dat voor het goede is ontworpen, kan dit echter enkele negatieve gevolgen hebben. We hebben talloze nieuwsberichten gezien die bewijzen dat Facebook ook mensenlevens kan schaden. Dat kan een student zijn die te veel tijd op Facebook doorbrengt en zijn examens volledig negeert, of een moeder van een peuter die te veel tijd op Facebook doorbrengt en hun kind totaal verwaarloost. Dit zijn slechts enkele voorbeelden; er kunnen verschillende oorzaken zijn voor iemands ontevredenheid met Facebook. en erover nadenken om het te verlaten (of een tijdje pauze te nemen, zo niet permanent).



Het proces van het verwijderen van uw Facebook-account wordt op Facebook "deactivering" genoemd. U hebt de keuze om uw Facebook-gegevens volledig te wissen (voor altijd als u nooit meer terug wilt komen) of tijdelijk uw Facebook-gegevens te wissen, afhankelijk van uw zorgen (als u over een tijdje terug wilt komen en ook al uw berichten zoals ze waren toen u wegging). Het verwijderen van een Facebook-account is eenvoudig, maar het kan voor sommigen van ons moeilijk zijn als we er niet aan gewend zijn, omdat het de menselijke natuur is om een ​​procedure eenvoudig te vinden als we er bekend mee zijn. Bovendien, als je nieuw bent in het Android-besturingssysteem en momenteel Facebook gebruikt via de app (of in de browser), vind je het misschien nog uitdagender.


U kunt deze eenvoudige stappen volgen om Facebook-account te verwijderen: -


1 Start de Facebook-app op uw Android-apparaat en druk op de menuknop in de rechterbovenhoek. Het is de witte met drie horizontale balken (niet de blauwe erboven met de persoon ernaast).


2 Scrol omlaag naar Accountinstellingen en vervolgens naar Beveiliging.


3 Onderaan de pagina Beveiligingsinstellingen ziet u Account > Deactiveren. Dit is wat je zoekt. Tik op Deactiveren.


4 U wordt gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Doen.


5 U wordt dan naar een vertrekenquĂȘte geleid waarin u wordt gevraagd uit te leggen waarom u uw Facebook-account wilt verwijderen. Je moet iets kiezen, dus doe dat. Facebook zal je nogal wanhopige pogingen doen om je te overtuigen om te blijven (kies "Ik vind Facebook niet nuttig" en het zal je bijvoorbeeld voorstellen om meer vrienden op het sociale netwerk te vinden).


6 Zorg ervoor dat u het vakje onderaan aanvinkt, zodat u geen vervolg-e-mails van Facebook ontvangt nadat u uw Facebook-account hebt verwijderd.


7 Tik op Deactiveren en u moet nog een laatste keer uw wachtwoord invoeren. Dit is de allerlaatste stap om uw account te deactiveren. Zodra u op Deactiveren tikt, wordt u teruggebracht naar het inlogscherm van de app en is uw Facebook-account voorgoed verdwenen.


8 Verwijder nu gewoon de Facebook-app van je Android en geniet van alle vrije tijd die je hebt om, je weet wel, persoonlijk met je vrienden te praten.


Houd er rekening mee dat dit slechts een 'tijdelijke deactivering'-methode is nadat u dit allemaal hebt voltooid. Dat betekent dat je toegang krijgt tot je Facebook-account en al je persoonlijke informatie kunt zien (statussen, foto's, shares, vrienden, vind-ik-leuks en al het andere dat je in je Facebook-account had). Als je nooit in je leven ooit nog ooit ooit ooit ooit in je leven terug zult inloggen op je oude Facebook-profiel, zelfs niet door de wens van de duivel als je dat moet doen, dan maak je een nieuwe aan en begin je opnieuw, lees dit:


Hoe Facebook-account permanent te verwijderen


Je moet Facebook specifiek verzoeken om je account permanent te verwijderen, wat betekent dat het nooit zal worden hersteld. Het kan tot 90 dagen duren voordat het proces is voltooid.


In een nogal grappige wending werkt de link van Facebook voor het annuleren van je account niet, dus je moet deze in plaats daarvan gebruiken. Ga naar deze link voor meer informatie over het verschil tussen het deactiveren en verwijderen van uw Facebook-account.


We hebben uitgelegd hoe u uw Facebook-account permanent kunt verwijderen met uw Android-apparaat. Als je nog steeds problemen hebt om Facebook-account permanent te verwijderen met je Android-apparaat. Gelieve nemen op met Facebook Contact  Nederland. Zij zullen al uw problemen oplossen. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.


Voor meer informatie over hoe u uw Facebook-account permanent kunt verwijderen met uw Android-apparaat. Bel alstublieft Facebook-telefoonnummer, zij zullen al uw problemen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?