Hoe u uw kinderen veilig kunt houden met Kaspersky Safe Kids

 Kaspersky Lab is een wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf met hoofdkantoor in Moskou, Rusland. Het bedrijf staat bekend om het creëren van enkele van de beste producten en services voor gegevensbeveiliging, zoals de bekende Kaspersky-antivirus. De heer Eugene Kaspersky richtte het bedrijf op in 1997 en heeft sindsdien nieuwe hoogten bereikt met zijn eersteklas online beveiligingsoplossingen. Antivirus, internetbeveiliging, wachtwoordbeheer, endpointbeveiliging en andere gegevensbeschermingsservices behoren tot de vele cyberbeveiligingsoplossingen die Kaspersky aan zijn miljoenen gebruikers aanbiedt. Kaspersky Tech Support Service, een zeer efficiënt en bekwaam klantenserviceteam, is een van de aanbiedingen van het bedrijf. Het team werkt dag en nacht om gebruikers te helpen bij problemen met Kaspersky-producten of -diensten.


Met de vooruitgang van de computertechnologie is het essentieel geworden om het online gedrag van uw kind in de gaten te houden. Omdat cybercriminelen het gemakkelijker vinden om jongeren bang te maken dan volwassenen, moet u zich zorgen maken over de online veiligheid van uw kind. U hoeft zich geen zorgen te maken, want Kaspersky heeft een betrouwbaar product voor particuliere gebruikers.


Hoe helpt Kaspersky Safe Kids om de online activiteit van mijn kind te controleren?


De Kaspersky Safe Kids-service zorgt ervoor dat de online activiteiten van uw kind veilig en beveiligd zijn door de volgende voordelen aan te bieden


Internetbeheer:


Met Safe Kids kunt u bijhouden wat uw kinderen online browsen om hun toegang tot veilige websites te beperken. U kunt er dus zeker van zijn dat uw kinderen niet ten prooi zullen vallen aan online roofdieren en hackers.


Applicatiebeheer:


Als uw kinderen een Android-apparaat gebruiken, is het gemakkelijk om de applicaties die ze downloaden in de gaten te houden met Kaspersky Safe Kids. Dit helpt om het Android-apparaat van uw kinderen te beschermen tegen schadelijke en kwaadaardige apps.


Beheer van sociale media:


Houd nu een overzicht van de sociale netwerken die uw kinderen bezoeken om incidenten van hacking en ongeoorloofde toegang tot hun online aanwezigheid te voorkomen. Leer hoe u hun aanwezigheid op sociale media kunt bijhouden door contact op te nemen met de experts van Kaspersky Antivirus Support Services.


Real-time waarschuwingen:


Als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd op het Android-apparaat van uw kind of op hun online aanwezigheid, stuurt Kaspersky Safe Kids een waarschuwing naar uw geregistreerde e-mailadres of telefoonnummer. Neem contact op met de klantenservice van Kaspersky om te weten hoe Safe Kids de beste oplossing is om de online activiteiten van uw kind onder de radar te houden.


Apparaatbeheer:


Voorkom nu dat uw kinderen vastgeplakt raken aan het scherm van de smartphone met het Kaspersky Safe Kids-programma dat het aantal uren regelt dat uw kind op zijn smartapparaat kan doorbrengen.


Hoe kan ik Kaspersky Safe Kids op een Android-apparaat installeren?

Kaspersky Safe Kids kan worden geïnstalleerd op Windows-, Android-, iOS- en Mac-apparaten. U hebt een My Kaspersky-account nodig om aan de slag te gaan met Kaspersky Safe Kids. U moet de Kaspersky Safe Kids-software op het apparaat van uw kind installeren met behulp van het relevante platform (bijvoorbeeld Google Play / Apple Store; Kaspersky-website).


Zodra u Kaspersky Safe Kids downloadt:


1. Maak een profiel voor uw kind op een apparaat.


2. Stel beschermingsregels in voor de account van elk kind. U kunt dit doen vanaf uw account op My Kaspersky of vanaf uw mobiele apparaat. Om dit te doen, downloadt u Kaspersky Safe Kids naar uw apparaat en selecteert u het als een "Ouderapparaat".


Vanuit "My Kaspersky" of uw mobiele apparaat kunt u de beperkingen voor elk van uw kinderen definiëren. Download tijdens de installatie de app naar uw apparaat en selecteer het profiel van een ouder. Als u problemen ondervindt bij het installeren van Kaspersky Safe Kids op uw apparaat, bel dan Kaspersky Tech Support op 1800987893.


Technische ondersteuning van Kaspersky Antivirus


Kaspersky Antivirus is een van de bekendste merken in de branche en het beschermt uw apparaten tegen bekende malware en virussen. Voor technische assistentie met Kaspersky Antivirus, belt u gewoon 1 800 987 893. Onze antivirusondersteuning in Australië is er om u te helpen bij eventuele problemen met Kaspersky Antivirus. Bel ons op 1800987893, een gratis nummer. Ze zullen elk type ondersteuning bieden door technische ondersteuning, betalingsmethoden, enz. Ons gratis hulplijnnummer is 1 800 987 893.


Bel Kaspersky AntiVirus Support op 1800987893, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Stel gerust al uw vragen over Kaspersky Antivirus. Geef alstublieft zoveel mogelijk informatie over uw probleem op om ons te helpen het zo snel mogelijk op te lossen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de klant volledig tevreden is en dat alle fouten onmiddellijk worden verholpen. Daarom zijn de technici veelzijdiger en intelligenter in het oplossen van ontelbare valkuilen van Kaspersky Antivirus. Neem vanuit elke plaats in Australië contact met ons op via ons nummer 1800987893.


Dit zijn dus alle stappen om uw kinderen veilig te houden met Kaspersky Safe Kids. Als u nog steeds problemen heeft om uw kinderen veilig te houden met Kaspersky Safe Kids. Gelieve Bellen Kaspersky Klantenservice.


Voor meer informatie over hoe u uw kinderen veilig kunt houden met Kaspersky Safe Kids. Alstublieft Kaspersky Contact Nederland, zij lossen al uw problemen op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?