Hoe u Runtime-fout 4660 kunt oplossen Kaspersky Endpoint Security-fout 4660

 De foutcode 4660, ook bekend als Kaspersky Endpoint Security Error 4660, wordt gedetailleerd als Error 4660: Kaspersky Anti-Virus is een probleem tegengekomen en moet in dit artikel worden afgesloten. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


Over runtime-fout 4660


Runtime-fout 4660 treedt op wanneer Kaspersky Anti-Virus faalt of crasht tijdens het gebruik, zoals de naam al aangeeft. Het betekent niet noodzakelijk dat de code op de een of andere manier corrupt was; het betekent eerder dat het niet werkte tijdens de uitvoering. Tenzij beheerd en opgelost, verschijnt dit type probleem als een onaangename melding op uw scherm. Hier zijn de symptomen, oorzaken en oplossingen voor het probleem.


Definitions (bèta)


Om u te helpen uw probleem te begrijpen, hebben we enkele betekenissen voor de woorden in uw fout opgenomen. Omdat dit een work in progress is, kunnen we een woord soms onnauwkeurig definiëren, dus sla deze sectie gerust over!


Eindpunt - Dit is een algemene tag die wordt gebruikt voor allerlei soorten logica die voorkomen in een of ander ontvangend of verzendend scenario.


Beveiliging - Onderwerpen met betrekking tot applicatiebeveiliging en aanvallen op software


Virus - Een computervirus is een computerprogramma dat zichzelf kan vermenigvuldigen en zich van de ene computer naar de andere kan verspreiden


Symptomen van code 4660 - Kaspersky Endpoint Security Error 4660


Fouten tijdens de runtime treden zonder waarschuwing op. Elke keer dat Kaspersky Anti-Virus wordt gestart, verschijnt er een foutmelding op het scherm. Als het foutbericht of een ander dialoogvenster niet vroeg genoeg wordt aangepakt, kan het in feite steeds weer verschijnen.


Het is mogelijk dat bestanden worden verwijderd of dat er nieuwe bestanden ontstaan. Hoewel dit symptoom grotendeels te wijten is aan een virusinfectie, kan het worden toegeschreven aan een symptoom voor een runtime-fout, aangezien een virusinfectie een van de oorzaken is van een runtime-fout. Gebruikers kunnen ook een plotselinge daling van de internetverbinding ervaren, maar nogmaals, dit is niet altijd het geval.


Oorzaken van Kaspersky Endpoint Security Error 4660 - Error 4660


Tijdens de ontwikkeling van software coderen programmeurs om rekening te houden met de mogelijkheid van fouten. Geen enkel ontwerp is echter perfect, en zelfs het beste programmaontwerp zal ongetwijfeld gebreken bevatten. Als een specifiek probleem niet wordt aangetroffen en tijdens het ontwerpen en testen niet wordt aangepakt, kunnen er tijdens runtime storingen optreden.


Incompatibele programma's die tegelijkertijd worden uitgevoerd, zijn de meest voorkomende bron van runtime-problemen. Het kan ook te wijten zijn aan een geheugenprobleem, een defect grafisch stuurprogramma of een malware-infectie. Hoe het ook zij, het probleem moet zo snel mogelijk worden verholpen om verdere complicaties te voorkomen. Hier zijn enkele oplossingen voor het probleem.


Reparatiemethoden


Runtime-fouten kunnen vervelend en hardnekkig zijn, maar het is niet helemaal hopeloos, reparaties zijn beschikbaar. Hier zijn manieren om het te doen.


Als een reparatiemethode voor u werkt, klikt u op de upvote-knop links van het antwoord, zodat andere gebruikers weten welke reparatiemethode momenteel het beste werkt.


Let op: Noch ErrorVault.com, noch zijn schrijvers claimen verantwoordelijkheid voor de resultaten van de acties die zijn ondernomen door het gebruik van een van de reparatiemethoden die op deze pagina worden vermeld - u voert deze stappen op eigen risico uit.


Methode 1 - Sluit conflicterende programma's


Wanneer u een runtime-fout ontvangt, moet u er rekening mee houden dat deze wordt veroorzaakt door toepassingen die niet met elkaar compatibel zijn. Het stoppen van deze incompatibele apps is de eerste stap om het probleem op te lossen.


1 Open Taakbeheer door tegelijkertijd op Ctrl-Alt-Del te klikken. Hierdoor kunt u de lijst met programma's zien die momenteel worden uitgevoerd.


2 Ga naar het tabblad Processen en stop de programma's een voor een door elk programma te markeren en op de knop Proces beëindigen te klikken.


3 U moet controleren of de foutmelding elke keer dat u een proces stopt, opnieuw verschijnt.


4 Zodra u weet welk programma de fout veroorzaakt, kunt u doorgaan met de volgende stap om het probleem op te lossen, door de toepassing opnieuw te installeren.


Methode 2 - Conflicterende programma's bijwerken / opnieuw installeren


Met behulp van het Configuratiescherm


1 Klik voor Windows 7 op de Start-knop, klik vervolgens op Configuratiescherm en vervolgens op Een programma verwijderen


2 Voor Windows 8: klik op de Start-knop, scrol omlaag, klik op Meer instellingen en klik vervolgens op Configuratiescherm> Een programma verwijderen.


3 Voor Windows 10 typt u Configuratiescherm in het zoekvak, klikt u op het resultaat en klikt u vervolgens op Een programma verwijderen


4 Klik in Programma's en onderdelen op het probleemprogramma en klik op Bijwerken of Verwijderen.


5 Als u ervoor kiest om bij te werken, hoeft u alleen de prompt te volgen om het proces te voltooien, maar als u ervoor kiest om de installatie ongedaan te maken, volgt u de prompt om de installatie ongedaan te maken en vervolgens opnieuw te downloaden of de installatieschijf van de toepassing te gebruiken om de installatie opnieuw te installeren. programma.


Andere methoden gebruiken


1 Voor Windows 7 vindt u mogelijk de lijst met alle geïnstalleerde programma's wanneer u op Start klikt en met uw muis over de lijst beweegt die op het tabblad verschijnt. Mogelijk ziet u in die lijst een hulpprogramma voor het verwijderen van het programma. U kunt doorgaan en de installatie ongedaan maken met behulp van de hulpprogramma's die op dit tabblad beschikbaar zijn.


2 Voor Windows 10: klik op Start, vervolgens op Instellingen en kies Apps.


3 Scroll naar beneden om de lijst met apps en functies te zien die op uw computer zijn geïnstalleerd.


4 Klik op het programma dat de runtime-fout veroorzaakt. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de installatie ongedaan te maken of op Geavanceerde opties klikken om de toepassing opnieuw in te stellen.


Methode 3 - Werk uw virusbeschermingsprogramma bij of download en installeer de nieuwste Windows Update


Virusinfectie die runtimefouten op uw computer veroorzaakt, moet onmiddellijk worden voorkomen, in quarantaine geplaatst of verwijderd. Zorg ervoor dat u uw virusprogramma bijwerkt en een grondige scan van de computer uitvoert, of voer Windows Update uit zodat u de nieuwste virusdefinitie kunt ophalen en repareren.


Methode 4 - Installeer runtime-bibliotheken opnieuw


Mogelijk krijgt u de fout vanwege een update, zoals het MS Visual C ++ -pakket, dat mogelijk niet correct of volledig is geïnstalleerd. Wat u dan kunt doen, is het huidige pakket verwijderen en een nieuwe kopie installeren.


1 Verwijder het pakket door naar Programma's en onderdelen te gaan, zoek en markeer het Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.

2 Klik op Verwijderen bovenaan de lijst en start uw computer opnieuw op als u klaar bent.

3 Download het nieuwste herdistribueerbare pakket van Microsoft en installeer het.


Methode 5 - Voer Schijfopruiming uit


Mogelijk ondervindt u ook runtimefouten omdat er weinig vrije ruimte op uw computer is.


1 Overweeg om een ​​back-up van uw bestanden te maken en ruimte vrij te maken op uw harde schijf

2 U kunt ook uw cachegeheugen wissen en uw computer opnieuw opstarten

3 U kunt ook Schijfopruiming uitvoeren, uw verkennervenster openen en met de rechtermuisknop op uw hoofddirectory klikken (dit is meestal C :)

4 Klik op Eigenschappen en klik vervolgens op Schijfopruiming


Methode 6 - Installeer uw grafische stuurprogramma opnieuw


Als de fout verband houdt met een slecht grafisch stuurprogramma, kunt u het volgende doen:


1 Open uw Device Manager, zoek het grafische stuurprogramma

2 Klik met de rechtermuisknop op het stuurprogramma van de videokaart, klik op verwijderen en start uw computer opnieuw op


Methode 7 - IE-gerelateerde runtime-fout


Als de fout die u krijgt te maken heeft met Internet Explorer, kunt u het volgende doen:


1 Reset uw browser.

  * Voor Windows 7 kunt u op Start klikken, naar het Configuratiescherm gaan en vervolgens aan de          linkerkant op Internet-opties klikken. Vervolgens kunt u op het tabblad Geavanceerd klikken en              vervolgens op de knop Opnieuw instellen.


  * Voor Windows 8 en 10 kunt u op zoeken klikken en internet typen

     Opties, ga vervolgens naar het tabblad Geavanceerd en klik op Opnieuw instellen.


2 Schakel foutopsporing en foutmeldingen in scripts uit.


  * In hetzelfde venster met internetopties kunt u naar Geavanceerd gaan

     tabblad en zoek naar Foutopsporing in scripts uitschakelen


  * Zet een vinkje op het keuzerondje


  * Verwijder tegelijkertijd het vinkje bij "Een melding weergeven over

    elk scriptfout-item en klik vervolgens op Toepassen en OK, en start vervolgens opnieuw op

     jouw computer.


Als deze snelle oplossingen niet werken, kunt u altijd een back-up van bestanden maken en de reparatie opnieuw installeren op uw computer. U kunt dat echter later doen als de hier vermelde oplossingen niet hebben gewerkt.


Dit zijn dus alle stappen Hoe u de Runtime-fout 4660 Kaspersky Endpoint Security-fout 4660 kunt oplossen. Als u nog steeds problemen hebt met het oplossen van de Runtime-fout 4660, Kaspersky Endpoint Security-fout 4660. Alsjeblieft Bellen Kaspersky Klantenservice.


Voor meer informatie over het oplossen van de runtime-fout 4660 Kaspersky Endpoint Security-fout 4660. Gelieve Kaspersky Contact Nederland, zij lossen al uw problemen op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?