Hoe u de Runtime-fout 7 Avira Antivir-fout 7 kunt oplossen

 Dit artikel bevat foutnummer Code 7, beter bekend als Avira Antivir Fout 7 en beschreven als Fout 7: Er is een probleem opgetreden met Avira Antivirus en het programma moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.


Over Runtime-fout 7


Runtime-fout 7 treedt op wanneer Avira Antivirus faalt of crasht tijdens het gebruik, zoals de naam suggereert. Het betekent niet noodzakelijk dat de code op de een of andere manier corrupt was; het betekent eerder dat het niet werkte tijdens de uitvoering. Tenzij beheerd en opgelost, verschijnt dit type probleem als een onaangename melding op uw scherm. Hier zijn de symptomen, oorzaken en oplossingen voor het probleem.


Definities (bèta)


Om u te helpen uw probleem te begrijpen, hebben we enkele betekenissen toegevoegd voor de woorden in uw fout. Omdat dit een work in progress is, kunnen we een woord soms onnauwkeurig definiëren, dus sla deze sectie gerust over!


Antivirus - Antivirus- of antivirussoftware is software die wordt gebruikt om malware te voorkomen, detecteren en verwijderen.


Symptomen van code 7 - Avira Antivir-fout 7


Runtime-fouten treden zonder waarschuwing op. Het foutbericht kan op het scherm verschijnen wanneer Avira Antivirus wordt uitgevoerd. In feite kan het foutbericht of een ander dialoogvenster keer op keer verschijnen als het niet vroeg wordt aangepakt.


Het is mogelijk dat bestanden worden verwijderd of dat er nieuwe bestanden ontstaan. Hoewel dit symptoom meestal wordt veroorzaakt door een virale infectie, kan het ook worden toegeschreven aan een runtime-fout, omdat de virale infectie een van de redenen is voor runtime-fouten. Een plotselinge afname van de snelheid van de internetverbinding kan ook optreden, hoewel dit niet altijd het geval is.


Oorzaken van Avira Antivir Error 7 - Error 7


Tijdens de ontwikkeling van software coderen programmeurs om rekening te houden met de mogelijkheid van fouten. Geen enkel ontwerp is echter perfect, en zelfs het beste programmaontwerp zal ongetwijfeld gebreken bevatten. Als een specifiek probleem niet wordt aangetroffen en tijdens het ontwerpen en testen niet wordt aangepakt, kunnen er tijdens runtime storingen optreden.


Reparatiemethoden


Runtime-fouten kunnen vervelend en hardnekkig zijn, maar het is niet helemaal hopeloos, reparaties zijn beschikbaar. Hier zijn manieren om het te doen.


Als een reparatiemethode voor u werkt, klikt u op de upvote-knop links van het antwoord, zodat andere gebruikers weten welke reparatiemethode momenteel het beste werkt.


Let op: Noch ErrorVault.com, noch zijn schrijvers claimen verantwoordelijkheid voor de resultaten van de acties die zijn ondernomen door het gebruik van een van de reparatiemethoden die op deze pagina worden vermeld - u voert deze stappen op eigen risico uit.


Methode 1 - Conflicterende programma's sluiten


Wanneer u een runtime-fout krijgt, moet u er rekening mee houden dat dit wordt veroorzaakt door programma's die met elkaar in conflict zijn. Het eerste dat u kunt doen om het probleem op te lossen, is door deze conflicterende programma's te stoppen.


1 Open Taakbeheer door tegelijkertijd op Ctrl-Alt-Del te klikken. Hierdoor kunt u de lijst met programma's zien die momenteel worden uitgevoerd.


2 Ga naar het tabblad Processen en stop de programma's een voor een door elk programma te markeren en op de knop Proces beëindigen te klikken.


3 U moet controleren of de foutmelding elke keer dat u een proces stopt, opnieuw verschijnt.


4 Zodra u weet welk programma de fout veroorzaakt, kunt u doorgaan met de volgende stap om het probleem op te lossen, door de toepassing opnieuw te installeren.


Methode 2 - Conflicterende programma's bijwerken / opnieuw installeren


Configuratiescherm gebruiken


1 Klik voor Windows 7 op de Start-knop, klik vervolgens op Configuratiescherm en vervolgens op Een programma verwijderen


2 Voor Windows 8: klik op de Start-knop, scrol omlaag en klik op Meer instellingen en klik vervolgens op Configuratiescherm > Een programma verwijderen.


3 Voor Windows 10 typt u Configuratiescherm in het zoekvak, klikt u op het resultaat en klikt u vervolgens op Een programma verwijderen


4 Klik in Programma's en onderdelen op het probleemprogramma en klik op Bijwerken of Verwijderen.


5 Als u ervoor kiest om bij te werken, hoeft u alleen de prompt te volgen om het proces te voltooien, maar als u ervoor kiest om de installatie ongedaan te maken, volgt u de prompt om de installatie ongedaan te maken en vervolgens opnieuw te downloaden of de installatieschijf van de toepassing te gebruiken om de installatie opnieuw te installeren. programma.


Methode 3 - Werk uw antivirusprogramma bij of download en installeer de nieuwste Windows Update


Virusinfectie die runtimefouten op uw computer veroorzaakt, moet onmiddellijk worden voorkomen, in quarantaine geplaatst of verwijderd. Zorg ervoor dat u uw virusprogramma bijwerkt en een grondige scan van de computer uitvoert, of voer Windows Update uit zodat u de nieuwste virusdefinitie kunt ophalen en repareren.


Methode 4 - Installeer runtime-bibliotheken opnieuw


Mogelijk krijgt u de fout vanwege een update, zoals het MS Visual C ++ -pakket, dat mogelijk niet correct of volledig is geïnstalleerd. Wat u dan kunt doen, is het huidige pakket verwijderen en een nieuwe kopie installeren.


1 Verwijder het pakket door naar Programma's en onderdelen te gaan, zoek en markeer het Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.


2 Klik op Verwijderen bovenaan de lijst en start uw computer opnieuw op als u klaar bent.


3 Download het nieuwste herdistribueerbare pakket van Microsoft en installeer het.


Methode 5 - Voer Schijfopruiming uit


Mogelijk ondervindt u ook runtimefouten omdat er weinig vrije ruimte op uw computer is.


1 Overweeg om een ​​back-up van uw bestanden te maken en ruimte vrij te maken op uw harde schijf


2 U kunt ook uw cachegeheugen wissen en uw computer opnieuw opstarten


3 U kunt ook Schijfopruiming uitvoeren, uw verkennervenster openen en met de rechtermuisknop op uw hoofddirectory klikken (dit is meestal C :)


4 Klik op Eigenschappen en klik vervolgens op Schijfopruiming


Methode 6 - Installeer uw grafische stuurprogramma opnieuw


Als de fout verband houdt met een slecht grafisch stuurprogramma, kunt u het volgende doen:


1 Open uw Apparaatbeheer, zoek het grafische stuurprogramma


2 Klik met de rechtermuisknop op het stuurprogramma van de videokaart, klik op Verwijderen en start uw computer opnieuw op


Methode 7 - IE-gerelateerde runtime-fout


Als de fout die u krijgt te maken heeft met Internet Explorer, kunt u het volgende doen:


1 Reset uw browser.


* Voor Windows 7 kunt u op Start klikken, naar het Configuratiescherm gaan en vervolgens aan de linkerkant op Internet-opties klikken. Vervolgens kunt u op het tabblad Geavanceerd klikken en vervolgens op de knop Opnieuw instellen.

* Voor Windows 8 en 10 kunt u op zoeken klikken en Internetopties typen, vervolgens naar het tabblad Geavanceerd gaan en op Opnieuw instellen klikken.


2 Schakel foutopsporing en foutmeldingen in scripts uit.


* In hetzelfde venster Internetopties kunt u naar de:

  Geavanceerd tabblad en zoek naar Foutopsporing in scripts uitschakelen

* Zet een vinkje bij het keuzerondje

* Verwijder tegelijkertijd het vinkje bij "Toon een melding over elke

  Script Error'-item en klik vervolgens op Toepassen en OK, en start uw

  computer.


Als deze snelle oplossingen niet werken, kunt u altijd een back-up van bestanden maken en reparatie opnieuw installeren op uw computer. U kunt dat echter later doen als de hier vermelde oplossingen niet hebben gewerkt.


Dit zijn dus alle stappen Hoe u de Runtime-fout 7 Avira Antivir-fout 7 kunt oplossen. Als u nog steeds problemen hebt met het oplossen van de Runtime-fout 7 Avira Antivir-fout 7. Gelieve Bellen Avira Klantenservice.


Voor meer informatie over het oplossen van de Runtime-fout 7, Avira Antivir-fout 7. Gelieve Avira Contact Nederland, zij lossen al uw problemen op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-pagina te verwijderen (update 2021)

Hoe u kunt zien wie u volgt op Facebook

Hoe updateproblemen in Kaspersky Antivirus diagnosticeren?